برخورد با کودک خیال پرداز
به آنها بگویید رفتار خودشان را زیر نظر بگیرند
مشاوان فمیلیکو میگویند یکی از راه های برخورد با خیال پردازی کودک، انتقال احساس خوب به آن هاست. به کمک ایده و خلاقیت خود به آنها نشان دهید که انسان های قوی هستند که از عهده انجام هرکاری برمیآیند. از آن ها بخواهید که رفتارهای خودشان را زیر نظر بگیرند و خودشان را کنترل کنند. همچنین مسئولیت انجام کارهایشان را به خودشان بسپارید تا وقت کمتری برای خیال بافی داشته باشند.
تنفس هوشیارانه را به فرزندتان آموزش دهید
یکی از راه های کاهش خیال پردازی های کودکان آموزش و تمرین تنفس عمیق است. کودک شما باید در طول روز حداقل هشت دقیقه روی تنفس عمیق وقت بگذارد و این تمرین را انجام دهد. تنفس عمیق میزان تمرکز در سایر بخش های زندگی را بیشتر میکند.
به محیط اطراف خود بیشتر توجه کنید
گاهی اوقات لازم است برای کمتر شدن تخیل کودک محیط اطراف او را تغییر دهید. ممکن است در محیط اطراف فرزندتان محرک هایی وجود داشته باشد که او را به خیال پردازی تشویق میکند. اگر لازم است مدرسه و دوستان او را عوض کنید، دکوراسیون اتاق او را تغییر دهید و هر وسیله ای که کودک را به دنبال خیال پردازی میبرد، از او دور کنید.
با خیال پردازی او مقابله نکنید
عدم مقابله با خیال پردازی کودک[/caption]هرگز کودکتان را وادار به ترک خیال پردازی نکنید. به جای آن به کودکان یاد بدهید که بتواند خود آگاهی داشته باشد و کنترل ذهن خود را به دست بگیرد. بنابراین هر روز با یکدیگر تمرین هایی انجام دهید که تمرکز را در او تقویت کرده و تخیل کودک را کمتر کند.
به تغذیه فرزندتان اهمیت بدهید
تغذیه مناسب به افزایش تمرکز کودک کمک میکند. هرچه کودک کنترل بیشتری روی ذهن خود داشته باشد، راحت تر افکار خود را کنترل میکند. به همین دلیل به تغذیه کودکتان اهمیت بدهید و این راهکار را دست کم نگیرید.
فرزندتان باید استراحت کافی داشته باشد
استراحت کافی یکی دیگر از مواردی است که به تقویت حافظه و تمرکز کمک میکند. خوابیدن به اندازه کافی، ذهن کودک را از خیال بافی دور نگه میدارد و ذهن او را آرام میکند. به طور مقابل بی خوابی باعث آشفتگی کودک شده و او را به دنیای خیال میبرد.
منبع:
https://familico.ir/daydreaming-in-children/